Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Thursday, 9 March 2017

Telekung Semurah RM48

Assalamualaikum.


~ Belum ada spare telekung untuk taraweh?

~ Dulang hantaran taktau nak letak apa?

~ Harijadi mak/ mak mertua/ kakak/ adik/ isteri minggu depan tapi clueless nak bagi hadiah apa?

~ Tetamu datang rumah tapi takda telekung spare untuk tetamu?

Ok! Dengan harga serendah RM48, anda mampu memiliki TELEKUNG ARAFAH! Dah la banyak kaler cecantik guys. Meh nak tunjuk sikit. Siiiikitttt je tau. Nak tengok yg lain2 boleh tengok kat instagram @by_kelipkelip ataupun FB page By Kelip Kelip.


Apa tunggu lagi meh wasap saya laju2 ke 018-3637652 :)

Sunday, 11 December 2016

Seluar AJAIB Munafie boleh kempiskan perut anda!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


JAPANESE MUNAFIE SLIMMING PANTY.
1-3 helai : RM14
4-8 helai : RM13
9-14 helai : RM12
15 ke atas : RM11

Japan MUNAFIE Slim Panty
Size: Free Size
-WAIST LESS THAN 104CM ALL CAN WEAR
-BREATHABLE MATERIAL

Kelebihan Japan Munafie Slimming panty

● BUNCIT@BOROI HILANG DALAM SESAAT
● PERUT BUNCIT langsung jadi RATA !!!!
● Tak perlu risau sakit perut sebab ketat.
● Tak bergulung bila duduk.
● Tak berpeluh walau seharian pakai.
● Sangat selesa.
● Terdapat banyak pilihan warna menarik. Ada plain dan ada yang bercorak.

Berminat? Wassap saya di 018-3637652 dan LIKE FB PAGE dan INSTAGRAM > By KelipKelip <

Thank You sudi membaca!