Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Monday, 2 September 2013

apa itu PERKASA?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

phewww!
setelah 3 bulan lebey tak hupdate, harini terbukak jugak hati nak bertanya kabar sang belog.
nasib masih ingat jalan ke sini.
nasib juga belum lupa password.
ni kira satu kemenangan besar dah la ni.

*tepuk tangan berjemaah*

nak kata busy, busy la jugak.
tapi seminggu dua ni lah baru busy.
yang tak berhupdate sekian lama tu atas satu sebab je, MALAS.
penyakit yang dah tak boleh buat apa dah la khonn.

sekarang ni aku terlibat dengan Minggu Suai Mesra.
dah jadi hakak lina khonn.
hakak lina yang comels giteww. heh.

minggu lepas terlibat dengan Perkasa.
Perkasa ni macam kursus untuk faci faci yang akan bertugas dan membuat persiapan menyambut student baru di yuemes.

yuemes tu ape weyyyyyy *suara suara belakang*

berbanding dengan unit unit lain, unit aku ni macam femes gak arr.
takde kami, orang takleh wat keje.
senang cerita, kalau kami ada, semua orang akan senang hati, riang gembira dan boleh bergelak ketawa walau hati di dalam duka nestapa. gitu.

siapa kami?

KAMILAH UNIT JAMUAN DAN SANTAPAN.
*berdiri tegak tepuk dada*


harharhar poyo lina poyooooooo.
ui ui kutuk aku ni taknak makan keeeeeeeeeeee *ayat femes sejak semenjak dua tiga menjak ni*

ok lah dah taktau nak bebel apa.
terasa awkward di belog sendiri. tssk.

moga kita sentiasa di bawah lindunganNYA.
dan semoga urusan kita dipermudahkanNYA jua. amin ^_^

bye!

terasa macam takda motip lansung entry nih.

3 comments:

pha is said...

terkejut jugak.. tetiba je ada entri baru.. hehehe

Puan Ida said...

salam,
ai saya ida
newbies blogger
baru followm blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

unit yg paling saye suke bile jd ajk,hahahahha