Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Tuesday, 9 April 2013

Manifesto Pakatan Rakyat dan Barisan Nasional

Assalamualaikum.

setelah dibolak-balik aku baru sedar kat blog aku ni sejentik pun takda pasal politik. sempena musim PRU yang tengah hot meletop kekebabomwasapwasapyoww ni, moh lerr sesamew kiteww amik tau lah jugak kan JANJI JANJI yang mohon ditepati dari Pakatan Rakyat dan Barisan Nasional. yelerr, kita anak muda ni kan pemangku masa depan. kang guwa kata lu buta politik kang lu marah guwa pulak.




Pakatan Rakyat

Baca manifesto PR sepenuhnya di sini [ Manifesto PR ]





Barisan Nasional

Baca manifesto BN sepenunya di sini [ Manifesto BN ]


p/s 1: mohon yang boleh mengundi fikir masak masak sampai rentung pun takpa. 
p/s 2: tau sabau nau tunggu nextu pilihau rayau

1 comment:

pha is said...

manifesto BN mcm kurang specific je...