Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Wednesday, 7 November 2012

Exam oh Exam~

wo de mingzi jiao Lina.
wo laizi Kelantan.
wo jinnian shi jiu sui le.

wo jia you wu liu kou ren.
ba ba,
ma ma,
liang ge didi,
he wo.

duibuqi ~ mei guanxi!
xiexie ~ buyong xie!

MasyaAllah sebenarnya salah nih aku tulis nih.
stroke ke lauttt.
sepatutnya pinyin wajib ada stroke tapi malas aku nak buat semua tu.
habis tu motipp entry nih?
ntah.
HAHA.

cukup lah melagho sini.
tu belum twitter.
belum facebook.
belum tumblr.
eh tumblr?
kbai.

tadi exam Mandarin.
esok Plant Nutrition pula.
semoga sempat habis baca SEMUA!
semoga dipermudahkan AMIN :')

10 comments:

Ckin Kembaq said...

gud luck naa. =)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

yg saye faham cume baba mama jek,hahaha

pha is said...

pergh.. ambik bahasa mandrin tu...

Awan Nina said...

Ckin: thank you :D
Norshahfeza: sapa yag tak paham baba mama tu memang nak kena ketuk kepala laa HAHA.
Pha is: sebab wajib amik kot. tak amik, takleh graduate haaa.

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

wajib ambik mandarin?? dahsyat nyerrr,,ngeri dengo,haha saye ni bab blajo bnde susah2 sikit memg terus lemah smangat,hhaha dasar pemalas memg cmni,,=) boleh aja saye ni kan

Awan Nina said...

norshahfeza: ye WAJIB! kena pilih nak korea atau mandarin. saya pilih mandarin. eh jangan tanya kenapa bukan korea. semua orang pun dah tanya macam tuh haha. memang agak susah sikit sebab start belajar dari zero. dari 1 2 3 semua. masih bertatih tatih lagi. senang hati untung kongsi ilmu :)

Awan Nina said...

*untuk

Nurmujahidah Ismail said...

tq for visiting my blog,, sorry sbb friend connect muja rosak,, tak leh follow and cer check follow button kat atas tu,, ada error,, ti dah fix gitau muja k,, ti muja follow :D

CikMai said...

All the best. wuyooo pandai cakap mandarin...

Awan Nina said...

Nurmujahidah: kalau muja dah follow banyak blog, memang takkan boleh tekan button follow kat atas sebelah button dashboard tu. kena tekan follow yg ada view follower blog nih tu.
Cikmai: thanks. besa besa ja kita :D