Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Sunday, 1 July 2012

me turns 19

thanks kepada yang betul betul ingat.
thanks kepada yang wish selepas fb ingatkan awak.
thanks kepada yang ingat ingat ayam.

dan thanks kepada yang tak ingat lansung.
sebab orang macam kau buat aku sedar siapalah aku :'(

k gurau.
sebenarnya aku tak kisah pung. sebenarnyalah.
even aku pun bukan ingat sumorang punya birth date wkwkwkwkwk

dah 19 pun aku.
next year 20.
tok aku pun kahwin umur 15 tahun kekeke.
motip bagitau kat orang? HAHA!

haihh #sigh

banyak lagi tak reti ni!!

30 june juga menjadi saksi genaplah sebulan aku berkhidmat setia buat Puncak Mutiara Cafe.
banyak sudah ragam manusia dari seluruh pelosok Malaysia bahkan dunia (kau ingat foreigner tak makan nasi beriani paha kambing ke?!) yang dah aku jumpa.

rambut tak sama hitam, hati pun lain lain >_<

Bye June. you've been an amazing month. see you next year.
Hi July. happy to see you here. do me a favor and please be good to me. it's a Ramadhan month right?

soalan aku : wei kau cakap dengan siapa ouh Lina?

7 comments:

uwmaisarah said...

Happy Birthday Awak! :D

channing tatum said...

fb xegt kn sy, sy igt sndiri, btul.. xnk caya sudah
lmbt wish sbb intrnet rosak, seghius! xnk caya sudah
imy, seghius, xnk caya sudah
kbye, xnk caya sudah xx

cik nanad said...

belum lambat lagi nak wish kan? huhu btw epy birthday :)

Awan Nina said...

kau ni dah kenapa taknak caya sudah nih.
aku percayalah....... (lagu SITI XD)

Awan Nina said...

thanks cik nanad ;)

Awan Nina said...

thanks awak! >_<

BP Boy said...

wlupon dah lmbt, saye still nak wish.. hehe
hepi belated birthdey!! :)

forigner mkn nasik beriani?? terbaekk~~