Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Monday, 31 December 2012

entry respond to fasy's

2012.

19.
Palam.
E9.
JANDA BAIK :)
mcd (sekarang dah boikot lol)
breakfast.
bukit raja.
john carter.
blog ini terkantoi aha.
gitar.
wishes-written-origami
noche de nana amor.
PMC.
econsave.
Sabah.
Pasar Filipina.
ikan bakar.
roti canai.
lukisan.
S III :'(
kambing grill.
SEDO thingy ^\o.O/^
naruto.
char koey teow.
germany.
pian.
SJ camp.
bengkel KI.
Teluk Cempedak.
MRSM Kuantan.
steamboat.
awan nano.
dan penutup tirai, flickr (sorry kawan :P)

memang tak berniat pun nak letak nama orang.
oh jap ada sorang.
cari sendiri :P

harapnya 2013 membawa bahagia buat aku.
bahagia yang berkat.
tu dah cukup :')

(sorry kalau rasa entry ni nak macam fasya dah dah. kata entry respond boooo!)

4 comments:

Anonymous said...

S3, Pian is my feveret. muehehehe

Anonymous said...

Jap. Naruto? Ada apa ngan Naruto?

pha is said...

sudah terpampar gambar "you can take me out of penang...." nampak... heheheh

Awan Nina said...

Mr Anon 1, aku tau kau laki, tak payah nak feveret kat Pian sangat ah.

Mr Anon 2, walaupun kau org yg sama dgn Anon 1, nak panggil 2 jugak. naruto tu sebab aku buat presentation kat depan dgn memberi cth watak naruto & student2 laki mostly buat muka mcm eh apahal dia ni??

pha is: terima kasih bagi ilham hoho