Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Thursday, 14 June 2012

apa yang membezakan dengan hari lain

Selasa.
malas nak OT. Kak Ayu pun off . atleast kalau ada Kak Ayu tu boleh la bergurau senda sepam dua.
lepas scan thumbprint, pinjam helmet Kak Dila panjat atas motor Papat gerak Jusco.
lalu depan UiTM Pulau Pinang buat kenangan MDS menjengah.
what a hectic week phewww~

beli dua benda yang tak pernah beli seumur hidup.
tett dan tetttt.

ontheway balik, singgah kedai Char Koey Teow Kg Pelet.
kempunan punya pasal, letih pun singgah jugak.
char koey teow tempat tu memey betui betui ho liou miou lah kann.

char koey teow kampung pelet 1
member aku amik normal plate. aku amik large plate punya hohoho =)


Rabu.
cat tembok dan order station.
bagi makan ikan kat kolam belakang.
pakai inai dalam WAKTU KERJA! haha

malam.
Fasya ajak tengok bola, Germany VS Holland.
aku setuju tanpa ragu ragu.
entah apa yang merasuk entah.
tak pernah pernah seorang Lina nak tengok bola tetiba nak tengok tak memasal.
mungkin sebab esok off.
mungkin jugak curious nak taw apa yang hebatnya Germany di mata seorang Fasya.

keluar bilik, geledah dapur jumpa mempelam.
pukul 2.15 AM okay makan mempelam.
bukan sepotong ye anak anak. sebiji sorang aku je telan ~..~

game pun start.
kemain aku nih mengetweet segala aksi aksi yang aku nampak depan mata.
semangat tersangat kan aku Syer? HAHA!


seb bek Germany menang. kalau kalah memey aku tak tengok dah bola lepas nih HAHA.
memey terbaik dari padang lah abang Mario Gomez kita.

6.30 AM tidur.

Khamis.
bangun pukul asdfghjkl!
kerepek pedas sebakul memey enak dimakan sebaik saja mata dibuka ~..~

kemas bilik.
sapu lantai bilik yang diselaputi 2 inchi habuk.
basuh baju.
basuh kasut.
basuh pinggan mangkuk.

but still, there are so much more things to do.
nak buat cano, setelah dua minggu berturut-turut kena kerja, harini 14 June baru off. zzz

hajat di hati nak berchenta dengan sang movie seharian.
itu yang sebenarnyalah =)

7 comments:

mrs mell said...

char kuey tiaww.... nyummmm.......

abehensem said...

smgt yg trlmpau la tuu smlm!! hahaa
movie? klw english movie yg ko nk tgk
ask me~ nnt ak rcmnd yg best2 kat kao oke ;)
er~ tp anda kne dnld sndiri kot
klw xnk meh dtg ipoh amek cte XD

Awan Nina said...

sedap enn kak mell?
huhu ^_^

Awan Nina said...

aku tengok running man ah.
ni yang zaman bila ntah aku download tak sempat nak tgk lagi.
kau lah datang sini . naik bas! HAHA

CikMai said...

kalau mai mmg wajib ahhh pinggan besau..mana cukup saiz biasa..hahahaha

cikanon said...

dodol kao bus -__-

Awan Nina said...

wuu samalah kita! char koey teow punya pasal, boyot pun takpa :D