Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Monday, 4 June 2012

sikit pun tak terbangga

salah satu skill yang aku belajar masa kerja kat kedai makan ni ialah buzzing , angkat talam yang berisi makanan pakai sebelah tangan je .
ehh tunggu dulu bang .
talam tu bukan talam yang kecik cenonet nak isi jug air sekali ngan pinggan kuih tak muat muat macam kat rumah tuu .
saiz pinggan pun jauh ketara besau yang kedai makan ni punya .
sepinggan lebih kurang saiz tapak kaki moyang gajah umur 70 an . err apakah ?


ouh abaikan background banglo boss aku yang under construction tuu .

 KAU HADO ?

nak tengok yang real depan depan , jom lah singgah Puncak Mutiara Cafe kat Bukit Mertajam yee ;)

5 comments:

ceritahati said...

haha~ kira pom prnah bwat ~ hee~ kira krja kt AYAM PENYET dlu..dpt rse jgak pngalaman talam besau tuh ~~hehee~ gudluck dear lina~

pha is said...

owh.. keje kat sana upanya.. patutla asyik sebut2 je nama restoran tu... hehehe

Awan Nina said...

ayam penyet kecik je kan tempatnya .. pmc nih nala besaq ! haha
thanks kira :)

Awan Nina said...

pekerja yang baik kena la promote tempat kerja dia . hehe

senang senang, mai la makan sini >.<

pha is said...

tu la... search internet, tengok dia punya nasi goreng satey nmpak macam sedap.. hehehehe