Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Saturday, 9 June 2012

pekerja hok juruh !

dan hari ini ,
dunia menyaksikan seorang pekerja yang lewat ke tempat kerjanya .
lewat bukan sebarang lewat .
lewat ini lewat yang mana tak bisa dipandang sebelah mata ataupun kedua dua belah mata tapi dilihat melalui celah celah pintu .

lewat ini memakan masa 59 minit 60 saat .
iaitu SATU JAM !

ohh aku lah tu .
si pekerja yang kena denda .
waktu kerja ditambah kepada 13 jam harini .
10 jam waktu bekerja biasa , 2 jam OT , 1 jam denda . zzz

bila dah terbangun lewat tadi pagi , malam nih tak paham paham lagi untuk tidur awal .
manyak degei ini worang .
atuyaiiii ...

tadi setting function kat Kayangan dengan Papat .
opss kena puji lagi .
haihh mewahnya hidup asyik kena puji HAHA .

maaf lerr kebelakangan ini motif blog nih sudah ditukar untuk bercerita perihal kerja sahaja .
almaklumlah banyak masa dihabiskan di sana .
the most important is , for the sake of my memory ! >_<

4 comments:

BP Boy said...

awan nina keje pe ek??
sabo k.. biase la tu wat silap..

pha is said...

asyik citer pasai puncak mutiara cafe je... sampai dah buat org rasa mengidam nak rasa makanan kat situ.. hahaha..
x pe, rilex2... lepas exam, pha is terjah sana..!!! hahaha

Awan Nina said...

waitress kat restoran ;)

Awan Nina said...

haaa nanti datang cakap lah . kami akan serve macam VVIP punya service . haha :D