Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Wednesday, 20 June 2012

kosong kosonggg *gaya anak pak latip*

sepanjang sembilang belas hari aku kerja, tak pernah pernah Puncak Mutiara Cafe yang kini dikenali sebagai Puncak Mutiara Kristal ni sepi senyap sunyi kedu kelu beku semacam hari nih.

boleh kira dengan jari tangan plus jari kaki nahh pinjam jari aku sekali customer yang masuk.

suasana tu memang lain semacam.
dengan lampu nya banyak yang rosak sampai kedai jadi gelap segelap negro bilik satu meter persegi berlokasi di dalam hutan nan tebal yang hanya ditemani sebatang lilin. tu pun pendek tunggu masa nak kena jadi bahan gelak bila terpadam o.O
Kak Wani pulak duk bukak cerita seram seram.
memey mengundang keangkatan segala bulu lah wa cakap lu!

petang tu sempat lagi aku, kak wani ngan kak yana pergi kutip buah mulberi kat tempat parking dan belakang kedai.
lebih dari setengah jam jugak la.
petik bukan petik kosong kosonggg *gaya najwa latif*
petik beserta gelak ketawa, sembang merapu, jenjalan merata alam serta rakam video panass.
ohh curi curi makan juga tidak ketinggalan.

settle semua, masuk balik kedai.
bila tanya dengan Kak Dila, dia cakap sikit je orang masuk.

dan maintain lah macam tu sampai ke malam.
yahuuu yabedabedu hooray!
dah la customer tak ramai, boleh buat OT pulak tu >_<


p/s : bila budak practical seramai 30 orang nak masuk nih? can't wait to sit back and goyang kaki seeing them replace us the senior to do all the works. 
asdfghjkl aku gurau saja! tak baik makan duit haram :3

1 comment:

pha is said...

ada praktikel? pergh...