Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Friday, 18 January 2013

Bicara Selebriti Siri 7 (2013)

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


yang tengah ada dalam area Kelantan tu, jom lah kita meramaikan majlis.
rupanya dah siri ke 7 pun.
apahal lah aku baru tau zzz -.-

Moderator tetap :
Amin Idris [gambar paling kiri]

Panelis (dari kiri) :
1. Pierre Andre, Pelakon dan Pengarah Filem
2. Ustaz Zamri Mantop
3. Oki Setiana Dewi, Heroin KCB
4. Azizul Hasni Awang, Pelumba Basikal Trek Negara

tarikh dan tempat ada dalam poster :)



*****


masih ingat lagi Pelan Rahsia Guwa?
okay sekarang aku akan bongkarkan.
sebenarnya cuti sebulan nih aku nak asah skill memasak.
tu je heh heh.

so, tadi aku dah try buat PUDING KARAMEL.
gambar?
er.
er.

tak perlu kot?
macam lah tak pernah tengok kan.

cecece padahal puding tu melekat kat tepi dulang so macam burok siket.
korang kan suka judge dari rupa luaran.
heh heh.

tapi sedap je tauu!
hiuhiuhiu.

so insyaAllah esok asam pedas ikan pari dan aiskrim goreng pulok :)


Bicara Selebriti 7 part 2 >>>>
Bicara Selebriti 7 part 3 >>>>

2 comments:

pha is said...

waa.. ada oki.. heheh

Awan Nina said...

ni kali kedua dia join Bicara Selebriti.