Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Friday, 25 January 2013

Loudspeaker

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


*****

#btw, Nurlina Nordin, you inspired me much in drawing. as soon i saw THIS , i feel like hey, why doncha im wasting my time in drawing instead of dreaming without no ending ? . LOL

*****




alang alang Hajar Saufi dah puji aku, 
aku pun macam terfikir,
hey why doncha im wasting my time drawing her face instead of my face without no ending? LOL

so here we go!




aku harap kau suka Hajar,
walaupun aku lukis bukanlah cantik mana.
kalau cantik pun sebab muka kau maybe?
ahah!

btw, dreaming in lecture is a lot better than sleeping kot!
aku laa tu ~..~

6 comments:

nik ros said...

pandainya lukis.cantik la

Miss A said...

wuiyoo, lukis pakai ape kah inii? :O

Awan Nina said...

Nik Ros: yeke cantik? haha thanks :D

Miss A: ni pakai microsoft excel je :)

아피까... said...

anak katak... macam mana ko buat tu....?? aku check kat blog yang ko bagi link tu xda pun...... :P

Awan Nina said...

lol aku anak orang lah! nanti bukak cuti aku tunjuk.

아피까... said...

comel apa tu anak katak... ahhahah...~~

lama lagi tu bukak cuti.. aku balik selasa minggu depan nya weh.. ko bila...??