Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Thursday, 10 May 2012

Aku tidak dipandang

no one invited me to the avengers spiderman

alahai , cuci tingkap je bangg ?



p/s : ada hikmah klate takdak wayang . err peace yaww !

10 comments:

shedameor said...

alolo, sedihnya. hehe

Awan Nina said...

sian dia enn ? haha

CikMai said...

hahaha tak tgk pon cite tu...tak suke cite omputih

Nafisah Ruslan said...

hahaha.. kesian dengan spiderman tu.. :)

Awan Nina said...

saya pun tak tengok mai . ehem dah bagi hint kat p/s atas tuuu
hee

Awan Nina said...

orang tak offer pun dia kan ? haha

lisa said...

battleship lagi best.hehe :D

Awan Nina said...

dalam tu ada spiderman tak ? sian kat dia ni heee

pha is said...

setuju dengan cik lisa. walaupon the avengers best, battleship lagi best, walaupon dia x de superhero dengan super power.

anyway, tak sabar nk tunggu "the dark knight rises".. hehehe

Awan Nina said...

pulak dah.. masing2 punya pandangan ;)
jgn ditanya diri ini . aku memang noob bab bab cenggini . haha