Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Monday, 28 May 2012

Segmen Bloglist: Saya Blogger Newbie

Assalamualaikum dan salam sejahtera .

kali ni rasa terpanggil pulak nak join lagi sekali segmen dari FR .
tuan tanah siap datang jemput lagi hehe .


sapa sapa nak join , click je banner kat atas nih .

mudah je syarat syaratnya :

  1. Follower Blog anda 350 dan kebawah , 351 tak diterima , take note ya
  2. Tajuk "Segmen Bloglist: Saya Blogger Newbie"
  3. Copy banner budak tecik atas ni dan linkkan ke Sini (URL segmen ini) atau anda tak pandai , anda boleh guna cara ini (Click Here)
  4. Follow blog FR (nak unfollow lepas habis promosi blog pun boleh)
  5. Erm.. itu jela rasanya (^_^) lebih-lebih nanti muntah uwekkkss.
  6. Semua syarat dituruti blog anda dimasukkan dalam bloglist Fariz Reza [Dot] Com
  7. Masukkan link entry anda di kotak Bom bawah.(Kotak Komen)
p/s : dalam usaha nak tambah follower , niat kena betul ;)

4 comments:

pha is said...

alamak.. dh tak cukup syarat la.. hehehe..

Fariz Reza [FR] said...

Assalam terima kasih join awan nina ...dah lama dah kenal nina ni so terus maju dalam dunia Blogger okey (^_^)

Awan Nina said...

pha is dah otai ...

Awan Nina said...

wassalam FR .
thanks jugak sudi datang menjemput nina untuk join hehe .
insyaAllah mudah mudahan . FR pun :)