Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Tuesday, 29 May 2012

One direction vashappenin

sila bangga sekarang Syerkacaksealamsemesta .
sila buat senaman hidung dengan mengembangkan urat urat sebelah kanan seploh kali , urat sebelah kiri namblas kali .
/^oO^\
okay good good .
mohon dikempiskan balik . burok bebenor den nengok .

straight to the point tanpa lalu jalan tiga hala , sekarang aku dah mula terjebak dengan gejala yang satu nih .

one direction vashappenin

nak jealous boleh ?
bukan apa . dah macam siblings aku nengok . mesra kemain .
ohh baru teringat adik aku dua dua laki . mana nak boleh mesra macam nih .
bak kata Che , walaupun tak batal air semayang , batas kena jaga . baik Che !

zayn harry louis niall liam

dalam banyak banyak lagu , I wish menggungguli di mata aku .
tak lain tak bukan , sebab lyrics.
mostly lagu diorang ni cintan cintun ah . eh ke semua ?
oh satu aku perlu ingatkan . aku minat bukan sebab rupa semata mata (spoil lah perkataan semata mata tu)

ya ya aku tau .
rasanya aku orang terakhir yang kenal siapa Zayn , siapa Harry , siapa Liam , siapa Niall dan siapa Louis .
arghh persetankan . dunia je semua nih haha.

nah sekuntum senyuman buat Syer ,


p/s : semasa entry ditaip , penulis sedang menghirup instant coffee cap kopiko yang dicampur satu sudu kecil susu pekat f&n yang dibancuh di dalam gelas Anlene free gift punya sebab beli 700gram susu tepung Anlene chocolate flavour di Pantai Timur . motip ??

12 comments:

pha is said...

hmm.. x pnah dengar pulak kumpulan ni.. heheh

syer said...

beb~ ak xnk sekuntum snyuman dari bad boy
gimme snyuman niall horan with gigi besi!!huargggG~

syer said...

ohhh~ lg satu klw ko nk taw fact psl dyerg >> true directioner okehhh
ask meeeehhhhh!! haha
dannn dannnn~ lps ni ak ksi virus aziatix ngn the wanted pulak
ok bye. :*

syer said...

whyyyyyyyyyyyyyyyyy x pernah dgrrrr!!! hhaha
suruh la lina nynyi lgu dyerg.. mst terpikat nnt XD

Awan Nina said...

pha is kan dengar nasyid jaa ;)
abaikan si budak syer nih :P:P:P

Awan Nina said...

true directioner okehhh ask meeeehhhhh!!
maksudnya ??? tak paham haihh bahasa orang excited.
tengok list lagu yang kau bagi pun tau nak suruh aku dengar the wanted pulak . tak tergoda dah kot . lepas ni aku kan busy :P

syer said...

asal busy? keja dh ka?

syer said...

to en.pha is
ampun maaf dipinta.. selamat hari raya XD

Awan Nina said...

akan ;)

Anonymous said...

Syerkacaksealamsemesta loike this again :)
lalalaaa

Awan Nina said...

linakatanggilakentang dah lama tak dengar lagu puak puak nih haha :P

Awan Nina said...

linakatanggilakentang dah lama tak dengar lagu puak puak nih haha :P