Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Tuesday, 15 May 2012

UITM di hatiku , palam apatah lagi ;)

Assalamualaikum dan salam sejahtera .



sat nak type entry sambil buat mata bulat o.O


okaylah , memandangkan ada request , kecil tapak tangan , kain rentang tepi jalan akak aku tadahkan . Syafiq , akak guna AKU jelah ehh .
semua budak palam , kita geng !


sebab apa akak aku kata kita geng ?
sebab kita punya cerita sama .
ya , sama tapi tak serupa .
abaikan part tak serupa , kita tengok part yang sama .


dan disebabkan cerita kita sama , cerita lah banyak banyak sekali pun , sama tetap sama .
apa yang sama nih ??


ni haa .
kau tengok SINI Syafiq . tu member akak aku yang tulis.
dah sedetail detail detail detail detailnya dah kat situ .
tak guna pun ulang cerita sama . boring . haha .
( padahal malas nak type panjang panjang )


bacalah sampai lebam . selagi tak lebam , jangan berhenti baca . haha !


kat sini nak pesan sikit sikit ja .


satu .
kalau dah habis class nak naik bilik tu , toksah naik bas .
kalau rasa jantan , guna tangga !
kesian la kat budak budak perempuan yang kena berebut rebut nak naik bas tu .
tengok akak aku nih . last day kat palam baru merasa naik bas . kan fsaya ?


lagipun , selain badan lebih cergas , otak makin cerdas , mata pun dapat menjamu 'pemandangan indah' di sepanjang perjalanan kat tangga :)


dua .
jangan lupa singgah kolam basah ngan kolam kering . bestt .
kat sana , port favourite budak budak ni amik gambar selalunya kat tangki air . 

takpun atas bangunan FPP .
konon kalau dapat amik gambar kat situ , rasa diri tu hebat ahh .
pastu buat profile picture .
lantakk ahh kau nak terasa !! 
profile picture aku pun letak yang duduk kat raff ja .
HAHAHAHAHAHAHAHAHA !



tiga .
ENJOY !!
pandai pandai ah guna masa setahun tu nak cari geng , nak cari aweks comel comel .
pepandai ah nahh .



pastu kalau member member yang dapat palam tu nak tau jugak pasal palam , promote ah blog ni kat dia .
hahaha sempat lagi aku -,,-



aku ni kemain semangat cerita , ntah ntah si syafiq ni tak baca pun entry nih -___________________-


all the best Syafiq !!
nanti kirim salam kat Sir Megat ehh >.<


10 comments:

Nafisah Ruslan said...

siap pesanan penuh ikhlas lagi.. ehehe

Awan Nina said...

isk mesti !
kata geng ...
hehehe

shafiq said...

haha , tu dia .. malu eh den ada gmbar terpampang kat situ , wakaka ..

owh .. macam tu ek akak . O.o

tengs , hehe , bukan selalu saya buat request nih , hehe , ;p

segala penat lelah akak siapkan entri ni saya ucapkan ribuan terima kasih ..

Awan Nina said...

most welcome syafiq :)
takdok berpenat lelah lah mano lahh .
sek klate jugok kae ?
sek kito !
sepsep !
hahaha

sha my heart said...

Palam tu apa? Igtkn cerita palam gigi

Awan Nina said...

hahaha
palam tu puncak alam mehh
senang sikit nak sebut :)

sha my heart said...

oo. Baru faham. Tau2 puncak alam. :-)

Awan Nina said...

kat sana memang kami panggil cenggitu . hehehe

CikMai said...

uitm pilah kecik je, nak ronda seluruh uitm 10 round pun takde hal.haha

Awan Nina said...

kalau puncak alam , nak satu round pun lelah , habeh keluar ayaq mata . hahaha