Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

Thursday, 10 May 2012

Segmen: 50 ++ Blogger in Blogwalking list [Begin 10 May ]

Assalamualaikum dan salam sejahtera .

tadi masa tengah berblogwalking, tetiba mata aku tertancap pada tajuk entry FR, 
Segmen: 50 ++ Blogger in Blogwalking list [Begin 10 May ] .
usha kat syarat .
senang .
hurmm macam menarik .
memandangkan aku ni tak ramai lagi member dalam dunia blogging ni , 
maka aku buat keputusan untuk join !
bertambah kawan, bertambah lah ilmu kan ?

sapa sapa yang nak join jugak dialu alukan .
ni haa tekan jaa kat banner bawah ni .



syarat-syarat :
  • Tajuk haruslah Segmen: 50 ++ Blogger in Blogwalking list [Begin 10 May ]
  • Copy banner dan link kan ke sini 
  • Tak Payah buat entry , tag tu semua uwekkks ( sick  buat muntah hijau je)
  • Nak Folo My blog?? Ikut anda   happy
  • Hantar entry korang di kotak komen dibawah. (jangan lupa sertakan nickname)
  • Tu je syarat dia (^_^) 


haa senang en en .
apalagi, gerak lhaa !

4 comments:

Zaidalifah Hussin said...

dari segmen yang sama...

singgah blogwalking jom follow back

http://kumahuitu.blogspot.com

Mrs.BuduBilis said...

singgah BW sini..jom singgah blog sy

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-50-blogger-in-blogwalking-list.html

Hafizi Samat said...

bw sini. salam kenal. jangan lupa follow k . i done follow u
http://ucapanuntukbulan.blogspot.com/2012/05/segmen-50-blogger-in-blogwalking-list.html

pok nik said...

http://www.kembara-alam-aadk.blogspot.com